اللحمه البارده عرق التربيانكو


اول حاجة هنجيب عرق التربيانكووده شكله



وبعد كده هنجهز فلفل اسمر صحيح وثوم صحيح



وهنعمل فتحات فى اللحمه ونحشيها

ونتبلها بالملح والفلفل




وهنجهز جريلة فيها زيت



بعد كدة ننزل اللحمة



ونقلبها بسرعة علشان ماتنشفش


بالشكل ده
 


ونرفع اللحمة من على الجريل وننزل جزر وبصل فى نفس الزيت



 وبعد ما نشوح البصل والجزر نرجع اللحمه تانى ونضيف عليها نصف كوباية مياه


 

ونغطيها بورق الفويل ونسيبها على نار هادية لمدة ساعة ونص
 


 


وده شكلها بعد ما استوت




هنحطها على ورق فويل ونلفها
 


بالشكل ده وندخلها الثلاجة
وياريت تبات فى التلاجة
بالشكل ده وندخلها الثلاجة
وياريت تبات فى التلاجة




وهنقطعها شرايح





والطبق ده بصوص الديمجلاس وانا جيباه جاهز من سبينس 


اللحمه البارده عرق التربيانكو


اول حاجة هنجيب عرق التربيانكووده شكله



وبعد كده هنجهز فلفل اسمر صحيح وثوم صحيح



وهنعمل فتحات فى اللحمه ونحشيها

ونتبلها بالملح والفلفل




وهنجهز جريلة فيها زيت



بعد كدة ننزل اللحمة



ونقلبها بسرعة علشان ماتنشفش


بالشكل ده
 


ونرفع اللحمة من على الجريل وننزل جزر وبصل فى نفس الزيت



 وبعد ما نشوح البصل والجزر نرجع اللحمه تانى ونضيف عليها نصف كوباية مياه


 

ونغطيها بورق الفويل ونسيبها على نار هادية لمدة ساعة ونص
 


 


وده شكلها بعد ما استوت




هنحطها على ورق فويل ونلفها
 


بالشكل ده وندخلها الثلاجة
وياريت تبات فى التلاجة
بالشكل ده وندخلها الثلاجة
وياريت تبات فى التلاجة




وهنقطعها شرايح





والطبق ده بصوص الديمجلاس وانا جيباه جاهز من سبينس