اسهل شوكلت كيك
في الخلاط:
كوب سكر+ كوب لبن (ولو في بودره بتبقى أحلى) + كوب زيت أو سمن على زيت او زبد+ 3 ملعقة كاكاو خام تضربيهم وبعدين تاخدي كوب الا ربع من الخليط وتسيبيه على جنب..
الخليط المتبقي في الخلاط تحطي عليه بيضتين وفانيليا وتضربي.. وبعدين تضيفيه لكوب ونصف دقيق ممزوج بباكو بيكنج باودر وتقلبي بالملعقة جامد وسريع. وبعين تصبيه في صينية مقاس 24 مدهونة ومرشوشة دقيق عشان متلزقش
لما تطلع مالفرن وهي سخنة اقلبيها وحطي عليها الخليط اللي سيبتيه على جنب في الخطوة الاولى وهو عبارة عن صوص شيكولاته سميك
هااااااااااااااايلة بجد
ملحوظة: انا بزود السكر شوية بحط حوالي كوب وربع
والدقيق زي ما يضبط بحطه بالبركة يعني ممكن يبقى اقل من كوب ونصف بس كوب ونصف بيبقى كويس ان شاء الله
تزين حسب المزاااااج
في الخلاط:
كوب سكر+ كوب لبن (ولو في بودره بتبقى أحلى) + كوب زيت أو سمن على زيت او زبد+ 3 ملعقة كاكاو خام تضربيهم وبعدين تاخدي كوب الا ربع من الخليط وتسيبيه على جنب..
الخليط المتبقي في الخلاط تحطي عليه بيضتين وفانيليا وتضربي.. وبعدين تضيفيه لكوب ونصف دقيق ممزوج بباكو بيكنج باودر وتقلبي بالملعقة جامد وسريع. وبعين تصبيه في صينية مقاس 24 مدهونة ومرشوشة دقيق عشان متلزقش
لما تطلع مالفرن وهي سخنة اقلبيها وحطي عليها الخليط اللي سيبتيه على جنب في الخطوة الاولى وهو عبارة عن صوص شيكولاته سميك
هااااااااااااااايلة بجد
ملحوظة: انا بزود السكر شوية بحط حوالي كوب وربع
والدقيق زي ما يضبط بحطه بالبركة يعني ممكن يبقى اقل من كوب ونصف بس كوب ونصف بيبقى كويس ان شاء الله
تزين حسب المزاااااج