للشيف هشام ماجد
المقادير
2 ونص كوب دقيق
1 كوب سكر
4 بيض
فانليا
كوب فانتا برتقال او ميرندا
1 باكو بكنج بودر
نص كوب سمنه لينه
نص كوب زيت ذره
بشر برتقاله
1 كوب سكر
4 بيض
فانليا
كوب فانتا برتقال او ميرندا
1 باكو بكنج بودر
نص كوب سمنه لينه
نص كوب زيت ذره
بشر برتقاله
الطريقه
جميع المقادير مع بعض فى الخلاط ماعدا الدقيق والبكنج بودر بعد 10 دقائق تقريبا تنزلى الخليط وتقلبى الدقيق والبكنج بودر مع الخليط برفق طبعا بيكون الفرن سخن درجة الحراره 180 درجه لمده من 30-40 دقيقه الصنيه او قالب مخصوص للكيك بتكون مدهونه سمنه ثم نضع ورقه فى ارضية الصنيه وتترك حتى تبرد بعد خروجها من الفرن بالهنا والشفا
جميع المقادير مع بعض فى الخلاط ماعدا الدقيق والبكنج بودر بعد 10 دقائق تقريبا تنزلى الخليط وتقلبى الدقيق والبكنج بودر مع الخليط برفق طبعا بيكون الفرن سخن درجة الحراره 180 درجه لمده من 30-40 دقيقه الصنيه او قالب مخصوص للكيك بتكون مدهونه سمنه ثم نضع ورقه فى ارضية الصنيه وتترك حتى تبرد بعد خروجها من الفرن بالهنا والشفا