شوحى اللحم مع بصله وورق لورا وحبهان وفلفل اسمر وروزمارى وزعتر وبعدين حطيلها الميه وسبيها تستوى ولما تستوى صفيها من الشوربه وبعدين هاتى مقلاه وحطى فيها شويه زيت ضغيرين وحطى ملح وفلفل اسمر وزعفران فى الزيت وحطى عليهم اللحمه اللحمه هتبقى لونها احمر من الزعفران وتكونى محضرة الارز انا بشوح الارز بكارى وكركم وقرفه بحط نسب بسيطه وبحط الملح والليمون الناشف وورق لورا واحطله الميه وبعد ما يستوى هدى عليه خالص وهاتى ورق فويل بحجم الحله خرميه وارفعى غطاء الحله وحطيه وبعدين حطى عليها اللحمه ولو امكن وعندك فحمه حطيها وغطى الحله بسرعه وخمسه واطفى عليها وبعدين قدميها وبالهنا والشفا
وزينيها زى ما تحبى انا كنت حطالها مكسرات
منقول