المقادير
3كوب دقيق
3 م ك حليب بودرة
3 م ك سكر
3 م ك زبدة سايحة
1 م ك بيكنج بودر
1 م ك خميرة
3كوب دقيق
3 م ك حليب بودرة
3 م ك سكر
3 م ك زبدة سايحة
1 م ك بيكنج بودر
1 م ك خميرة
علبه زبادى مقدارها 170 ملي دافيء
و نفس مقدار الزبادي لبن رايب دافئ
1\2 ملعقة ملح
1 م ص خل
مش لازم اللبن البودر يدوب في السائل
و طبعا لازم تحطي الخميرة في الزبادي و اللبن مع السكر بس احترسي يكونو فاترين بدفء دمع العين عشان لو اسخن الخميرة هتخرب
كمان خدي بالك
لازم تعجني كويس جدا جدا لحد ما تبقي العجينة ناعمة و ملسا و بيضا
و سيبها تخمر
و بعدين شكلي و سيبها ترتفع تاني
و ان شاء الله ما في حد هيصدق انك عاملها في البيت
و لو محتاجة العجينة بسرعة
ممكن تضعي الزبادي و اللبن الرايب بعد تدفئتهم و معهم السكر و الزبدة و الخميرة و قليل من الدقيق في دورق الخلاط
و اخليطيهم مدة 10 دقائق لحين بدأ تفاعل الخميرة
ثم اخلطي معهم باقي المكونات
و الآن مع الصور التفصيلية
عملت منها بيتزا الخاتم و لكن مع اضافة لمساتي
رشة رومي
و دلوقتي هنرد كل رأس مثلث الي قاعدته و لمستي هي عمل بيتزا خاتم اصغر في الداخل ثم سد الفراغ الذي سيتكون بدائرة صغيرة من العجين
و النتيجة قولوا ما شاء الله
صور اقرب
ههههههههههههههههههه اصلها عجبتني اوي تبارك الله
و كمان صورة مقربة لزوم التجويع و تحريك الجائع هههههههههههههه
عشان تشوفو الجبنة السايحة
و هنا عملت بيتزا رول بالتونة
هنا و هي لسه مفرودة و الحشوة بالداخل
و هنا خلاص
لفتها رول
هنا قطعتها و دهنتها كتشاب
لو حباها بتلمع و مغرية اكتر
ادهنيها لبن بصفار بيض
انا بصراحة كسلت
قلت بلاها اغراء
ههههههههههههههه
و دي النتيجة
صورة ايه
اقرب
اكيد حفظتوا هههههههههههههههه
م ن للاخت مراميرو من احد المواقع
و نفس مقدار الزبادي لبن رايب دافئ
1\2 ملعقة ملح
1 م ص خل
مش لازم اللبن البودر يدوب في السائل
و طبعا لازم تحطي الخميرة في الزبادي و اللبن مع السكر بس احترسي يكونو فاترين بدفء دمع العين عشان لو اسخن الخميرة هتخرب
كمان خدي بالك
لازم تعجني كويس جدا جدا لحد ما تبقي العجينة ناعمة و ملسا و بيضا
و سيبها تخمر
و بعدين شكلي و سيبها ترتفع تاني
و ان شاء الله ما في حد هيصدق انك عاملها في البيت
و لو محتاجة العجينة بسرعة
ممكن تضعي الزبادي و اللبن الرايب بعد تدفئتهم و معهم السكر و الزبدة و الخميرة و قليل من الدقيق في دورق الخلاط
و اخليطيهم مدة 10 دقائق لحين بدأ تفاعل الخميرة
ثم اخلطي معهم باقي المكونات
و الآن مع الصور التفصيلية
عملت منها بيتزا الخاتم و لكن مع اضافة لمساتي
رشة رومي
و دلوقتي هنرد كل رأس مثلث الي قاعدته و لمستي هي عمل بيتزا خاتم اصغر في الداخل ثم سد الفراغ الذي سيتكون بدائرة صغيرة من العجين
و النتيجة قولوا ما شاء الله
صور اقرب
ههههههههههههههههههه اصلها عجبتني اوي تبارك الله
و كمان صورة مقربة لزوم التجويع و تحريك الجائع هههههههههههههه
عشان تشوفو الجبنة السايحة
و هنا عملت بيتزا رول بالتونة
هنا و هي لسه مفرودة و الحشوة بالداخل
و هنا خلاص
لفتها رول
هنا قطعتها و دهنتها كتشاب
لو حباها بتلمع و مغرية اكتر
ادهنيها لبن بصفار بيض
انا بصراحة كسلت
قلت بلاها اغراء
ههههههههههههههه
و دي النتيجة
صورة ايه
اقرب
اكيد حفظتوا هههههههههههههههه
م ن للاخت مراميرو من احد المواقع