كردون بلو

المقادير 

كيلو صدور دجاج سليمه مزدوجه مقطعه الي شرائح ثنائيه بالبلدي تبقي زي السندوتش

وبصل مفروم ناعم
ملح وفلفل وبهارات
معلقه مسترده
قليل من الخل

الحشو 

باشاميل
زيتون اسود واخضر مقطع
قطع جبنه شيدر
ترك مدخن او شرائح لانشون
فلفل الون قطع صغيره

البانيه

دقيق + بيض + بقسماط مطحون

الطريقه :

يضرب البصل مع الملح والفلفل والبهارات والخل والمسترده ناعم

ناخذ شرائح الفراخ المزدوجه علي شكل سندوتش وتتبل 
ثم نبدا في الحشو باضافه شريحه الترك المدخن او اللانشون ثم قطعه الشيدر ثم معلقه باشميل ثم الفلفل والزيتون وتقفل شريحه الدجاح حتي تصبح مثل السندوتش

ونقوم بالتتبيل في الدقيق اولا حتي تغلق جيدا ثم نضعها بالبيض ثم بالبقسماط المطحون ويضغط جيدا حتي تغلق جيا ونقوم بقليها في زيت غزير عالي الحراره لمده دقيقه ثم تهدي النار ليكمل السوي 

وبقدم ساخن مع بوم فريت وسلطه خضراء او كلو سلو وبالف هنا علي قلبكم

كردون بلو

المقادير 

كيلو صدور دجاج سليمه مزدوجه مقطعه الي شرائح ثنائيه بالبلدي تبقي زي السندوتش

وبصل مفروم ناعم
ملح وفلفل وبهارات
معلقه مسترده
قليل من الخل

الحشو 

باشاميل
زيتون اسود واخضر مقطع
قطع جبنه شيدر
ترك مدخن او شرائح لانشون
فلفل الون قطع صغيره

البانيه

دقيق + بيض + بقسماط مطحون

الطريقه :

يضرب البصل مع الملح والفلفل والبهارات والخل والمسترده ناعم

ناخذ شرائح الفراخ المزدوجه علي شكل سندوتش وتتبل 
ثم نبدا في الحشو باضافه شريحه الترك المدخن او اللانشون ثم قطعه الشيدر ثم معلقه باشميل ثم الفلفل والزيتون وتقفل شريحه الدجاح حتي تصبح مثل السندوتش

ونقوم بالتتبيل في الدقيق اولا حتي تغلق جيدا ثم نضعها بالبيض ثم بالبقسماط المطحون ويضغط جيدا حتي تغلق جيا ونقوم بقليها في زيت غزير عالي الحراره لمده دقيقه ثم تهدي النار ليكمل السوي 

وبقدم ساخن مع بوم فريت وسلطه خضراء او كلو سلو وبالف هنا علي قلبكم