المقادير
3كوب دقيق .
3معالق طعام زيت .
كوب زبادي .
كوب الا ربع لبن دافي ونحطه شويه بشويه علشان الدقيق ممكن ياخده كله او انقص او ازيد علي حسب حجم كوب الزبادي بتاعك .معلقه طعام خميره فوريه .
2ونصف معلقة سكر .
حطي كله علي بعضه ماعدا اللبن خليه للاخر وضفيه شويه بشويه واعجني كويس قوووي وغطيه وسبيه يخمر ولما يخمر حضري صواني مدهونه زيت وخدي من العجينه بحجم الليمون الاضاليا وحطي زيت خفيف علي الرخامه وابدئي افردي العجينه بالنشابه وبعدين لفيها رول واقفلي اطرفها يعني دوسي علي الطوفين علشان ميفتحوش في الفرن هكذا لحد ما تخلصي والمقدار دا تقريبا بيعمل 11 او 10 ارغفه وسبيهم يخمروا تاني ولما تلقيهم عليوا ادهني وشهم لبن دايب في شوية سكر صغننين قووووي وحطي سمسم وحطيهم في الفرن بعد ما تشيلي صاجة الفرن علي الشبكه المخرمه تحت خالص وشغلي الفرن والشوايه وخلي بالك مش بياخد كتير في السوا وبالف هنا
منقول